Kövess a legjobb lakberendezési tippekért!

Tegyük együtt szebbé az otthonod!

Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot

Interior Design, árnyékolástechnika modern, fiatalos, harmonikus otthon érzés

 

Kapcsolati űrlap

arnyekolastechnika függönyzes
Lakberendezes kerdesek

Gyakran feltett kérdések

Kérlek töltsd ki itt a kapcsolati ürlapot, minél több infóval és rövid idön belül jelentkezünk nálad!

Személyes / online beszélgetés során felmérem a szükségleteket, megbeszéljük miben tudok segíteni, kiválasszuk a szolgáltatásaink közül mi az, ami számodra a tökéletes és az alapján elkezdődik a közös együttműködés.
Mivel az igényfelmérés beszélgetésről szól, ezért nem feltétlenül szükséges, természetesen minden eset más, ezért lehet olyan megbízás is, ami feltétlen személyes kontaktot igényel.
Ez nagyon változó, természetesen függ a kapott ingatlan nagyságától, adottságától, hogy mennyi módosítást igényel. Egy ajánlatkérés után már pontosabb információt tudok adni, de ez az időintervallum lehet pár naptól több hónapig eltartó is, erre jobb már az elején számítani.
Helyszíni felmérés alatt a függönyözés/árnyékolástechnika felmérésére gondolok. A helyszínre mintasálakkal, illetve bármilyen árnyékolástechnikai mintával érkezünk, ez nagyon fontos ugyanis mindig a helyszínen lehet a legjobban eldönteni, mi is az, ami leginkább harmonizál otthonunkkal. Pontosítjuk a méreteket, a kivitelezés lehetőségeit, kiválasszuk az anyagokat megbeszéljük az egzakt lehetőségeket. Ezt követően pedig elkészítjük az árajánlatot.
Legideálisabb esetben minden rendelést megelőzően szükséges lenne a helyszíni felmérés, mivel természetesen arra tudunk garanciát vállalni, amennyiben ez mégsem megoldható nagyon szívesen segítünk, mit hogyan kell lemérni, de ott a felelősséget mindenkinek magának kell vállalnia. Amennyiben 1-1 ablakról van szó, úgy kapacitás lehetőségétől függően tudjuk vállalni a személyes kiszállást.
A textileket minden esetben külföldről kell berendelnünk, aminek a beérkezési ideje körülbelül két hét. A varrás plusz egy hét, szerelés újabb egy hét. Tehát összességében körülbelül négy hét mire elkészülnek a függönyök. Árnyékolók esetében a rendelési időtől körülbelül két hét míg beérkeznek a termékek plusz egy hét a szerelés egyeztetésre, megvalósításra. Ami minden esetben fontos, hogy kalkuláljunk azzal, hogy nem egy-két napról van szó, hanem hetekről, ezért érdemes sokszor inkább előre megrendelni a termékeket, minthogy az utolsó pillanatban kapkodást és idegeskedést váltson ki, hogy még várni kell rájuk.
Szerencsére már számtalan lehetőség közül válogathatunk belső árnyékolás terén is. Adott stílustól, meghatározó bútoroktól, anyagoktól függ, hogy egy-egy helyszínre mi az, ami leginkább illik. Picit modernebb közegbe remekül passzolhat egy rendkívül praktikus sávroló esetleg egy roletta. Textil esetén lapfüggöny vagy római roló. Akik minél kevesebb hangsúlyt akarnak fektetni az árnyékolóra és helytakarékos megoldást preferálnak, azoknak a pliszé a megfelelő megoldás. Klasszikusabb vonalnál egy lágyesésű ráncolt függöny vagy még otthonosabb érzetet keltő vitrázs.

Függönyözés/árnyékolás szerelés esetében a kivitelezést követően helyszíni készpénzes fizetésre, vagy azonnali utalásra van lehetőség.

Lakberendezési tanácsadás, home staging esetén a helyszíni tanácsadást követően készpénzes fizetésre, vagy azonnali utalásra van lehetőség.

Minden más szolgáltatásunknál megbízási szerződés aláírása után indul a közös munka.

Felmérést követően 50 % előleget kérünk, majd az utolsó tervek átadása után a fennmaradó összeg kifizetésével zárul a közös együttműködés.

Valósítsuk meg együtt a harmonikus életteredet!