Kövess a legjobb lakberendezési tippekért!

Lakberendezési csomagok

Válaszd ki az igényeidnek és otthonodnak megfelelö ajánlatot

Minden lakberendezési szolgáltatásunkat igénybe veheted személyesen, vagy online.

 

Teljes körü Lakberendezes

All-In Tervezés

"Mindent is kérek" csomag

Az All-In tervezés azok számára kitűnő választás, akik a teljes ingatlant, vagy jelentős részét szeretnék megterveztetni saját szükségletük, elképzelésük alapján. 

Meghatározzuk a megfelelő stílust, konzultálunk az ügyfél és családjának életviteléről, igényeiről, boldogságforrásairól.

Ezt követően kezdődik az aktív tervezési időszak. Helyiségenként látványtervekkel prezentálom a felmért igények alapján elkészített elképzeléseket.

Mikor minden terv elkészült, megtörténik az utolsó konzultáció, ahol átadom az összes tervet és elkezdődhet a közösen megalkotott csoda életrekeltése.

A szolgáltatás tartalmazza:

konyha ujratervezes

1 helyiség Tervezése

,,Valami még nem az igazi!’’

Ezt a szolgáltatást azoknak javaslom, akik csak részleges átalakításban gondolkoznak, legyen az egy konyha, vagy egy fürdőszoba

Olyan ügyfelek számára praktikus, akik 1-1 helyiséggel nincsenek csak kibékülve, esetleg kerülik azt és szeretnék komfortosabbá tenni.

A szolgáltatás tartalmazza:

butor elhelyezese

Berendezési terv készítés

,,Szép és jó, csak a helyét nem találom! ’’

A berendezési terv készítést azoknak javaslom, akiknek a már meglévő helységükbe a bútorzat elhelyezésében van szükségük javaslatra.

Egy berendezési alaprajzon tökéletesen látható mi hol fér el kényelmesen, praktikusan és ezáltal a tér legkényelmesebben élhető és a bútorok leghatékonyabban kihasználhatóak legyenek a lakók számára.

A szolgáltatás tartalmazza:

Moodboard készites
lakberendezési tanácsadás / moodboard készítés

,,Segítség, semmi ötletem!”

A lakberendezési tanácsadást azoknak javaslom, akik elakadtak ingatlanuk tervezésében, nem tudnak döntéseket hozni otthonuk szépítését illetően. 

Személyes konzultáció során megkezdődik az igényfelmérés, ezt követően színek, hangulatok, stílusok átbeszélése meghatározása. Belső igényeink, egyéni életvitelünk alapján elindul a közös tervezés. 

Javaslok a ,, régi ” berendezési tárgyakra, adott elrendezésekre alternatívát amelyek beleférnek a kívánt új arculatba. Gondolok itt stílushoz illő bútorokra, függönyökre, különböző lakástextilekre, kiegészítőkre, burkolatokra, szín összetételekre. 

Ehhez segítségként moodboardot = hangulat képet ( anyagok, színek, bútorok, minták montázsa) állítok össze, amely használatával könnyen el lehet kezdeni a megvalósítást.

Igény esetén közös beszerzésre is van lehetőség.

A szolgáltatás tartalmazza:

*Ezen kívül minden megkezdett óra 8000 Ft, közös beszerzés esetén 8000 Ft/óra

Feng Shui elve alapján lakberendezési tanácsadás

,,Érezni akarom a csít!”

Számomra legkedvesebb szolgáltatásom, melyben a lakberendezés területén sokkal mélyebbre hatolunk, természetesen itt sem csak a design és a külcsíny alapján tervezünk, hanem sokkal összetettebben. 

Feltérképezzük az ingatlan energetikai forrásait, tájolását. Figyelembe vesszük a megfelelő elemek használatát, azoknak párosítását

A tér lélek tan alapjai alapján rendezzük be az otthont ezáltál, nem csak gyönyörű tereket hanem élhető, pozitív energiákkal töltött otthont kapunk.

A szolgáltatás tartalmazza:

lakberendezesi tanacsadas

Látványtervezés

,,Tele vagyok ötlettel, csak nem tudom elképzelni!”

Ezt a szolgáltatást legfőképpen azoknak ajánlom, akik már meglévő ötlettel/elképzeléssel fordulnak hozzám, én pedig ezt 3D-s látványterv formájában tudom prezentálni. 

Első alkalommal átbeszéljük az alaprajzot majd az igényeket, elképzeléseket. Meghatározzuk a megfelelő stílust, preferált színeket, anyagokat.

Ezt követően elkezdem az aktív tervezést. 

A magabiztos döntéshozatalhoz kettő alternatívát is készítek, különböző színkombinációkkal, anyaghasználattal, berendezési tárgyakkal.

A szolgáltatás tartalmazza:

Home Staging

,,Csak egy kis frissítésre vágyom!”

Ezt a szolgáltatást leginkább, azoknak ajánlom, akik pénztárcabarát módon szeretnék otthonukat szépíteni és nem félnek bepiszkolni a saját kezüket sem. 

Kiemelt cél a már meglévő berendezési tárgyak, kiegészítők, bútorok kreatív átalakítása, felfrissítése. Teljesen új környezet megteremtése, meglévő otthonunk harmonizálása

Home staging során remek kikapcsolódási lehetőségre lelhetünk, akár új hobbit is találhatunk.

A szolgáltatás tartalmazza:

*Ezen kívül minden megkezdett óra 5000 Ft

lakberendezes online

Egyéb költségek:

Tegyük szebbé az otthonodat együtt!
Kérj most ajánlatot az egyedi otthon tervezésedre!