Kövess a legjobb lakberendezési tippekért!

Interior Design, árnyékolás referencia munkáink

Nézz szét legújabb munkáink közt

beköszöntött az őszi vibe 

Belvárosi cosy kuckó

Veronika már volt szerencsém együtt dolgozni, így azonnal egymásra hangolódtunk ennél a csodálatos meleg hangulatú, kuckós otthon megtervezésénél, berendezésénél is. Köszönöm az újabb bizalmat. 🙂

„Feltöltés alatt”

 – O. Veronika a megbízó

more is more! azaz jöjjön egy kis bohém stílus

Budapesti belvárosi lakás tervezése

Szabival kezdetektől fogva imádtam a közös munkát. A lakás több része is egyedi tervezést és asztalos munkát igényelt. Igazi különlegességek kaptak itt helyet, mint például forgatható lamellák, beépített gardrób-lépcső, függöny -roletta kombinációja és egy chill galéria is.

„Love it!! A közös szerelemprojektünket  leginkább így tudnám jellemezni.”

 – B. Szabolcs a megbízó

Az örök kedvencem – menta és fa

Marina parti lakás boost

Veronikával személyes találkozások alkalmával a nappali-étkezőt és a hálószobát varázsoltuk át. Remek volt az összhang, így gyorsan haladtunk a tervekkel.A menta színnek és fa kombinációnak köszönhetően béke és harmónia járja át az egész testet&lelket.

„Rengeteget köszönhetek Mettának, mivel időt, energiát nem sajnálva mindig segített, kreatív ötletekkel látott el. Mindig figyelt arra, hogy nekem mik az elképzeléseim, elvárásaim. A végeredmény fantasztikus lett, igazi, meghitt otthonos légkör „

 – O. Veronika a megbízó

karakteres tapéták – LEVELES MOTÍVUMOK

Airbnb lakás kialakítás Budapest belvárosában

A tervek elkészítésénél igyekeztem szem előtt tartani az érkező vendégek preferenciáit. Fontos volt a kényelem, funkció és egyben a design! A hatalmas ablak felületeknek köszönhetően pedig természetesen új, egyéni méretre készített függönyök is készültek a megfelelő árnyékolás érdekében.

„Egyszerűen annyira tetszik, lehet inkább mégsem adom ki. A függönyök mesések, akár egy hotelben.Hálás köszönet mindenért.”

 – F.Attila a megbízó

Cream Minimalist Page Border

Geometrikus formák

Airbnb projekt

Fürdőszoba tervezésre és függönyözésre kaptam felkérést , ami időközben kialakult lakberendezési tanácsadással is, amit Zsolt remekül kombinált saját elképzelésével. A végeredmény pedig egy rendkívül egyedi, karakteres lakás, amit az egyedi készítésű lágy esésű függönyök igazán exklúzívvá varázsolnak.

„Szerintem tökéletes lett a végeredmény, már-már magazinba illő.”

 – N.Zsolt a megbízó

Cream Minimalist Page Border (2)

Karakteres Fa mennyezet, menta színek

Újragondolt családi ház Gyöngyössolymos kertvárosában

A munka tervei 4 hét alatt készültek el, amit a beszerzés és végül a berendezés követett

„Nagyon köszönöm Metta ezt a csodálatos új teret, amit alkottál nekünk. Öröm hazaérni minden nap!”

 – O.Csaba a megbízó

referenciamunka mettadesign

Arany, zöld és bézs

Hálószoba átalakítás

Szilvivel mindent Online egyeztettünk, pontos leírást és útmutatást kapott, melyik bútort és kiegészítőt hol tud megvenni.

„Imádom az új hálószobámat, végre tényleg olyan, amilyennek elképzeltem”

 – Vitéz Szilvia a megbízó

54 nm budapesti lakás teljes átalakítása

3D látványterv

A munka tervei 4 hét alatt készültek el, a helyszíni felméréstől a kész látványtervekig, mely egyszeri módosítást is magába foglalt.  A hálóra két változat készült, egy dupla oldali gardróbbal és egy gardrób+zuhanyzó megoldással.

„Szuperek a képek!! Gratula!”

 – V. József a megbízó

Betonhatást mindenhova

Fürdőszoba tervezés

A munka tervei 2 hét alatt készültek el, a helyszíni felméréstől a kész látványtervekig. Alapvetően férfias elemekkel teli fürdőszoba volt az elképzelés, betonhatású 60 x 60 -as csempékkel, ehhez passzoló dekoratív kőfallal illetve szürke színekkel kiegészítve. A kőburkolatok hidegségét mindenképp szerettem volna lágyítani, így egy gyönyörű tölgy hatású mosdópult is bekerült az enteriőrbe. 

” Metta kiválóan ráérzett mi is amit szeretnénk, én úgy gondolom a végeredmény magáért beszél, imádjuk az új fürdőnket! Köszönjük.”

 – M. Soma a megbízó